Time	Event				
8:30 – 9:00 AM	Breakfast and Registration (30 min)				
9:00 – 9:15 AM	Provost's Welcome (15 min)				
9:15 – 10:15 AM	Keynote Speaker Presentation (60 min)				
10:15 – 10:45 AM	Question & Answer with Keynote Speaker (30 min)				
10:45 – 11:00 AM	BREAK (15 min)				
11:00 – 11:30 AM	Teaching with Technology Awards (30 min)				
11:30 AM – 12:45 PM	LUNCH (45 min)				
	Workshop Session				
12:45 – 1:30 PM	Learning by doing: Incorporating transformative learning strategies into courses and classes Virginia Rall Chomitz	Creating connected classroom communities: Bringing dialogic elements to your classroom of any size Jonathan Garlick	Share what you know: Using a workshop and online collaborative platform to facilitate student-faculty interaction Krista Johansen	Exploration of Personal Well-being and Self Confidence through Equine- assisted Learning (Paddock-to-Practice) Angie Warner	Using student groups to promote student engagement and inclusion Roger Tobin
1:30 – 2:15 PM					Creating Connections with Canvas Bryan Revis & Justin Horvath
2:15 – 2:30 PM	BREAK (15 min)				
2:30 – 3:15 PM	20 Easy Ways to Connect with Students and Advisees Shalini Tendulkar	Taking "Time for Pause" in the Classroom as a Gateway to Inclusive Excellence Deborah Donahue- Keegan	Managing Student Expectations Through Stronger Communication Charles Mace	Exploration of Personal Well-being and Self Confidence through Equine- assisted Learning (Paddock-to-Practice) Angie Warner	Engaging the learner in the age of lecture capture: Pros and cons of lecture capture and strategies to replace lectures Christopher Schonhoff
3:15 – 4:00 PM					
4:00 – 4:15 PM	All participants return to Varis Campus Center (15 min)				
4:15 – 5:00 PM	Wine & Cheese/Poster Reception (45 min) Varis Campus Center				
5:00 PM	Conference Ends; Optional Tours of Veterinary School				